Gammel Skovvej 1, Skrodsbjerg, 4682 Tureby

Storslået arkitekttegnet landejendom med naturskøn udsigt og plads til dyrehold

Denne imponerende landejendom ligger midt i åbne vidder og frodig natur og tilbyder både en fantastisk udsigt og rigelig plads. Ejendommen er ideel til dyrehold og byder på et arkitekttegnet hovedhus, der er både rummeligt og funktionelt indrettet.

Hovedhuset på 229 m² har masser af plads og lys. Det charmerende landkøkken, den hyggelige spisestue og den store dagligstue med brændeovn skaber en hjemlig atmosfære. Stueetagen rummer også et værelse/kontor, bryggers, entré og badeværelse med badekar. På førstesalen findes to værelser og et ekstra badeværelse, hvor det største værelse kan opdeles for mere fleksibilitet.

Opført i 1991 er huset i flot stand og har energiklasse B. Gulvvarme i stueetagen og en moderne luft-til-vand varmepumpe gør opvarmningen effektiv. Med en grund på 3,5 hektar er der rigeligt med plads til både aktiviteter og opbevaring. En stor hal fra 2002 på 482 m² er perfekt til opbevaring, og der er også mulighed for yderligere udbygninger samt græsmarker til dyrehold. Den store have er ideel til udendørsaktiviteter, og udsigten over marker og skov skaber en rolig atmosfære.

Ejendommen er beliggende i et smukt naturområde tæt på Bregentved Gods' skovområder og kun en kort gåtur fra bøgeskove og uberørt natur. Alkestrupskole ligger kun fem kilometer væk, mens Herfølge og Køge, der byder på indkøb, skoler og caféer, ligger henholdsvis syv og 12 kilometer væk. Pendlerforholdene er også gode med nem adgang til motorvejen.

Velkommen til Gammel Skovvej 1, Skrodsbjerg!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.