Abildvænget 16B, 4652 Hårlev

Halvt dobbelthus fra 2020 venter på jer i Hårlev !

En nem og bekvem tilværelse venter både parret, singlen eller den lille familie i Hårlev. Her udbyder vi nemlig et indflytningsklart, halvt dobbelthus, der med sin moderne indretning, lyse atmosfære og skønne vestvendte have er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed.

Dobbelthuset blev opført så sent som i 2020, og fremstår moderne, lækkert og komfortabelt. Huset omkranses af jeres nye grønne have, hvor solen omfavner jer fra eftermiddag til aften. Med både en terrasse foran og bagtil er der rig mulighed for at nyde de udendørs omgivelser. Der er endda en overdækket indkørsel med plads til bilen samt et praktisk skur til opbevaring.

Træd indenfor i de 95 kvadratmeter, der fordeler sig over et bryggers, to værelser, et køkken-alrum og en indbydende stue samt et brusebadeværelse. Lyset strømmer ind gennem de brede vinduespartier, der giver et luftigt og åbent indtryk. Køkken-alrummet og stuen flyder smidigt sammen, og med adgang til begge terrasser bliver udelivet en integreret del af jeres hverdag. Gulvvarme og et effektivt jordvarmeanlæg sikrer komfort året rundt.

Med en beliggenhed i Hårlev har I alt, hvad I behøver inden for rækkevidde. Skole, daginstitution og supermarked ligger blot to kilometer væk og med Hårlev St. gør det nemt og hurtigt at komme omkring til både Køge og København. I Hårlev er der både stadion, sportshal og tennisklub, og så er der et væld af naturområder, åbne marker og skove lige i nærheden. F.eks. finder I Tryggevælde Å bare ti minutters køretur fra hoveddøren, ligesom kysten kun ligger et kvarter væk i bil.

Dette hjem er ikke blot et sted at bo, det er et sted at leve. Tag det næste skridt mod jeres drømmehjem i Hårlev.

Velkommen til Abildvænget 16B, 4652 Hårlev.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.