Hovedgaden 13, 4621 Gadstrup

Giv nyt liv til den charmerende murermestervilla midt i Gadstrup

Der venter et hus med et stort potentiale på Hovedgaden 13 i Gadstrup. Her kan I overtage en klassisk murermestervilla fra 1936, som nu står klar til nye ejere, der vil puste nyt liv i de 230 etagemeter. Huset byder på sjæl og charme, som I kan fremhæve med moderne istandsættelser - og således kan I skabe et dejligt hjem på en adresse med søde naboer og gåafstand til dagligdagens gøremål.

I får hjemme i Gadstrup med et fantastisk fællesskab og et naturskønt nærområde. Stationsbyen står til rådighed med både skole, indkøb, pasningstilbud, bibliotek, idrætshal og et rigt foreningsliv - og så har I kun 250 m til stationen, hvorfra toget på otte minutter tager jer til Roskilde. I kan også pendle til eksempelvis København på under 40 min.

Den charmerende murermestervilla præsenterer sig på klassisk vis med rødstensfacade, gesims og halvvalmet tegltag. Huset ligger på en 393 m2 stor og overskuelig matrikel, der også giver plads til en have, der vender væk fra selve hovedgaden og ned ad en lukket villavej. Her kan I indrette et dejligt uderum med alt fra solrige terrasser til flotte højbede.

Bag villaens klassiske ydre får I tre etager: kælder, stueplan og førstesal. Kælderens 85 bonuskvadratmeter byder på nogle regulære, disponible rum, der kan forvandles til såvel værksted og hobbyrum som hjemmekontor og teenageafdeling.

Ovenpå venter en bolig med en god opdeling af samvær og privatliv; førstesalen rummer en separat værelsesafdeling, mens stueetagen er dedikeret til hjemmets opholdsrum. I stueplan finder I entré, badeværelse, køkken, spisestue og dagligstue; her kan I eksempelvis rykke køkkenet ind i spisestuen og dermed skabe et åbent køkken-alrum, mens det nuværende køkken kan blive til et stort badeværelse. Der kan også etableres udgang fra køkken til have. Førstesalen giver jer i dag et toilet, to værelser og et gennemgangsværelse, men med nye vægge kan der etableres tre eller fire separate værelser.

Velkommen til Hovedgaden 13, 4621 Gadstrup !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.