Jerismosevej 118, 2670 Greve

Pæn og indbydende 2V’er centralt i Greve – Din nye oase venter!

Drømmer du om en lys og venlig bolig med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Greve? Vi inviterer dig til at opleve denne skønne 2V’er på Jerismosevej 118. Her får du et hjem med alt, hvad hjertet begærer – et moderne køkken, en solrig altan og grønne omgivelser. 

Uanset om du er en ung studerende, et par eller en moden køber, vil du føle dig hjemme her. De 41 veludnyttede m² byder på en varm og indbydende atmosfære. Træd ind i den lyse entré, hvor pæne gulve og lysindfald skaber en behagelig velkomst. Herfra går du direkte ind i et flot, nyere køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Køkkenet smelter sammen med spise- og dagligstuen, hvilket skaber et åbent og luftigt rum perfekt til både hverdag og fest.

Soveværelset er rummeligt med masser af skabsplads og en dejlig udsigt til de grønne omgivelser. Badeværelset er moderne og praktisk indrettet med brusebad og vaskefaciliteter. Som prikken over i’et har du en stor, overdækket altan, der forlænger stuen og inviterer sol, frisk luft og sommer ind i dit hjem. Forestil dig at nyde en kop kaffe om morgenen eller et glas vin om aftenen, omgivet af loungemøbler og potteplanter.

Den sydvendte altan er ideel for solentusiaster. De grønne fællesarealer omkring ejendommen fra 1973 er velplejede og perfekte til afslapning og sociale aktiviteter. Ejerforeningen er velfungerende og sund, og der er bekvemme parkeringspladser til både bil og cykel lige ved ejendommen.

Placeringen kunne ikke være bedre! Du får kort afstand til indkøbsmuligheder og Greve Idræts- og Fritidscenter. Pendler du? Så er både motorvejen og S-toget lige i nærheden. Greve Station ligger kun 1,3 km væk, og herfra kan du være på København H på blot 20 minutter. Og som en ekstra bonus er kysten næsten i din baghave – kun en kort cykeltur på ti minutter, og du står ved de smukke strande i Greve.

Kan du se dig selv bo her? Kom og oplev denne fantastiske 2V’er med egne øjne.

Velkommen til Jerismosevej 118, 2670 Greve !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.