Vedbækvej 6, 4600 Køge

Flot renoveret etplansvilla tæt på strand og by

Denne etplansvilla er oprindeligt fra 1968, men hjemmet blev gennemgribende renoveret i 2017/18, og i 2015 blev der lavet en tilbygningen, som tilføjede ekstra kvm til boligen. I oktober 2023 fik hovedbygningen lagt nyt tag, og dette binder sløjfen på villaens samlede istandsættelser. Boligen har mange fordele såsom gulvvarme i størstedelen af hjemmet, en veldisponeret planløsning og en beliggenhed, der kombinerer stisystemer med skøn natur.

Entréen åbner hjemmet op, og lige over for hoveddøren venter et bryggers med vaskefaciliteter. I forbindelse med entréen findes et gæstetoilet, og fra fordelingsgangen er der nem adgang til både et walk-in, et badeværelse med separat brus samt en værelsesafdeling bestående af fire værelser.

Det store strømlinede køkken fra JKE-design indeholder alt i hårde hvidevarer, og på den anden side af den halve køkkenø venter alrummet med plads til spisebord. I åben forbindelse med køkken-alrummet ligger den charmerende pejsestue, hvor hyggen er sikret - og det dobbelt dørparti åbner til terrassen.

Grunden er på 808 kvm, og den store, vestvendte terrasse er uden tvivl et oplagt opholdssted i de lune måneder. Der er rig mulighed for at indrette jeres uderum med havemøbler, hyggekroge og bålsted, og har I brug for at brænde noget energi af, er det oplagt at slå sig løs på den store græsplæne med plads til alverdens aktiviteter. Derudover kan I se frem til en indkørsel og en carport med to bagvedliggende redskabsskure.

Hjemmet ligger på en rolig villavej med 350 m til Børnehuset Firkløveret, fem min. cykeltur til Kirstinedalsskolen og 900 m til Revle med strand og udsigt over Køge Bugt. Indkøb kan let klares i nærheden af hjemmet, I får 5 km til Køge C, og der er få min. til Køge Nord Station, hvor toget tager jer til København H på omtrent 20 min. Der er desuden nem adgang til motorvejen, hvorfor det tager omkring 30 min. at køre til København.

Velkommen til Vedbækvej 6, 4600 Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.