Strandvejen 65, Sjolte, 4733 Tappernøje

Stråtækt ejendom i første parket til Præstø Fjord

I får charme og udsigt med i købet, når I overtager nøglerne til Strandvejen 65 - og adressen afslører, at udsigten strækker sig over vandet. I flytter nemlig med første parket til Præstø Fjord, så I bor med vandet i forhaven, mens Skjolte Skov folder sig ud i baghaven. I befinder jer kun ti minutters køretur fra bylivet i Præstø, og I har endnu kortere afstand til motorvejen, som tager jer i både nord- og sydgående retning. Således er vejen banet til flere af de større byer såsom Køge og Vordingborg.

På adressen møder I en klassisk rødstensvilla, der dateres tilbage til 1877. Huset præsenterer sig på charmerende vis med stråtag, kviste og sprossede vinduespartier - og i de samme røde mursten får I også en garage samt to tilstødende udhuse. Det ene er et fyrrum, mens det andet er et disponibelt rum, der eksempelvis kan indrettes som kontor; her er mange gode muligheder. Alt det ligger på en 670 m2 stor grund, som også giver jer en lukket gårdhave og et grønt havestykke, hvor en hævet terrasse inviterer på panorama over fjorden.

Boligen råder over 130 m2, som fordeler sig over to etager, hvor førstesalen er dedikeret til et soveværelse med fjordudsigt og et stort opholdsrum, der også kan benyttes som et værelse. Her er god plads, så I kan også etablere et ekstra værelse i dette rum. Nedenunder venter stueetagen med en entré, et badeværelse med gulvvarme og hjemmets dejlige opholdsrum, som tæller et nydeligt køkken, en spisestue og en stor dagligstue med brændeovn. Køkkenet præsenterer sig med fyldningslåger, der passer perfekt til husets originale stil, og derudover er der indsat franske døre ind mod spisestuen, så der kan lukkes af, men uden at lukke af for lyset. Husets oprindelige stil er bevaret i takt med løbende vedligehold, så her ses plankegulve og fritliggende loftsbjælker i flere rum.

Så lyder charme og fjordudsigt som noget for jer? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag.

Velkommen til Strandvejen 65, 4733 Tappernøje !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.