Kildebo 38, 4622 Havdrup

Stuelejlighed med lukket og solrig have nær station og indkøb i Havdrup

Skulle du se nærmere på Kildebo 38? Netop her udbyder vi nemlig en veldisponeret stuelejlighed i Havdrup; tæt på såvel natur som alt det praktiske - også stationen. Der er lidt "rækkehus" over boligen, for foruden hjemmets 84 m2 får du også glæde af din helt egen have.

De 84 m2 består nærmere sagt af en velkommende entré med plads til overtøjet, to værelser, hvoraf det ene har skabsvæg og det andet adgang til terrasse og have, et rummeligt badeværelse og sidst køkken, alrum og stue i åben forbindelse - det er let muligt at inddrage det ene værelse som en del af leverummet. Boligen passer således glimrende til singlen og til parret i alle livets faser, ligesom jer med tanker om snarlig familieudvidelse kan se muligheder her. Det er nærliggende at modernisere nogle af 80'er-elementerne, og det kan du gøre i dit helt eget tempo.

Ejendommen blev opført i 1980, og den tager sig god og gedigen ud i sine røde mursten. Dét bryder de velvoksne hække, de stedsegrønne buske og de sommerblomstrende bede, som du kan nusse om i den solrige have, der vender stik syd. Du kan derfor forvente sol fra morgen til aften i ganske ugenerede rammer, hvor den delvist overdækkede fliseterrasse fletter inde og ude sammen i hele sommerhalvåret - og et skur giver plads til alt det praktiske.

Lige om hjørnet ligger de grønne fællesarealer, og du kan faktisk tilgå dem direkte fra haven, for der er låge. Derudover er der også p-plads og brugsret til en carport, men du kan gå til det meste. F.eks. Eventyrhaven med både vuggestue og børnehave ligger 400 m væk, og nærmere endnu har du Netto, SuperBrugsen, apoteket og takeaway. Derudover tager det ikke meget mere end fem min. at gå til Havdrup Station, som kan få dig til Roskilde på 12 min. og Køge på 11 min. Havdrup har også skole og et godt fritidsliv, både fitness og holdsport, og gåturen kan også tage dig mod Havdrup Nyskov: et rekreativt område med både nyttehaver, skov og boldbane.

Velkommen til Kildbo 38, 4622 Havdrup !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.