Tingsryds Alle 21, 2680 Solrød Strand

Velindrettet villa i Solrød tæt på vand og natur !

På Tingsryds Alle 21 kan vi nu præsentere en villa med hyggeligt fællesrum, gode værelser og en skøn have.

Boligen henvender sig til en bred køberskare, men er måske særlig velegnet for børnefamilien, som ønsker en hverdag i behagelige rammer.

Villaens 133 kvadratmeter fordeler sig over en gennemtænkt planløsning. Der er bl.a. et lyst, nydeligt køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Det separate køkken er praktisk placeret med forbindelse til spisestuen. Dertil kommer en voluminøs dagligstue med plads til sofaarrangement og spisekrog, hvor indretningen fint brydes op af murstensvægge og brede vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Der er også tre reelle værelser og to flisebadeværelser, henholdsvis med badekar og separat brus. Hertil kommer entré og bryggers.

Boligen er opført i 1972 og fremstår i fin stand, men der er bestemt også potentiale og mulighed for at gøre hjemmet til sit eget. Matriklen afgrænses af hæk og hegn - haven er nem og overskuelig at holde med græsplæne og grøn beplantning. Dertil kommer et hyggeligt, flisebelagt terrassemiljø, hvor en halvmur sørger for læ, alt imens en overdækket terrasse giver mulighed for at nyde udendørslivet uagtet vind og vejr. Desuden er der sørget for de praktiske løsninger med carport og skure.

Beliggenheden tilgodeser alle behov, som børnefamilien måtte ønske sig. Når indkøbene skal klares, er der kun 800 meter til nærmeste supermarked. Inden for en radius på en kilometer ligger der både børnehave, folkeskole og idrætsfaciliteter. Villaen ligger med andre ord i et børnevenligt kvarter og er også tæt på naturskønne omgivelser, da der blot er en kilometer til hav og Jersie Strandpark, ligesom Solrød Center også kan tilgås på gåben. Her ligger Solrød Strand St. også, hvor S-toget kører til København på blot en halv time.

Velkommen til Tingsryds Alle 21, 2680 Solrød Strand !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.