Victorias Kvarter 9, 2680 Solrød Strand

Seniorbolig fra 2001 i rolige og trygge rammer

På denne rolige og trygge adresse i Solrød udbyder vi nu en velholdt seniorbolig på 100 veldisponerede kvadratmeter - I bliver en del af en god grundejerforening med gode fællesfaciliteter. Alderskravet for at bo i denne seniorbolig er plus 50 år.

Ejendommen ligger fredeligt og ugeneret på et lille, lukket boligvænge, og boligen er opført i 2001. Fra hoveddøren bydes I indenfor til et indbydende hjem, der fordeler sig over en god planløsning. Boligen indeholder én entré, to pæne badeværelser, et praktisk bryggers, to værelser og et stort opholdsrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og dagligstuen. Foruden boligen kommer I til at få råderet over den 320 kvadratmeter store grund, hvor forhaven er flisebelagt og anlagt med integreret carport og skur, mens den sydvendte baghave byder på flot, grøn beplantning og terrasse.

Her bliver I en del af grundejerforeningen, Seniorbo, og som tidligere nævnt skal man være over 50 år for at bo her - derudover må man ikke have hjemmeboende børn, men det er dog tilladt at holde husdyr, så længe de ikke er til gene for andre boligejere. Man må desuden benytte fælleshuset (mod betaling), hvor der er mulighed for at booke to rum til overnattende gæster, og fælleshuset er stort nok til at rumme mange gæster.

Ejendommen ligger omgivet af helt fantastisk natur, og med bare 750 meter ned til stranden, hvilket må siges at være et stort plus. Byen huser både indkøbsmuligheder, restauranter og S-togstation, og der er nem adgang til alt, hvad Solrød byder på. Derudover vil pendleren have nem og hurtig adgang til motorvejen.

Velkommen til Victorias Kvarter 9, 2680 Solrød.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.