Ahlgade 15, 1. 3., 4300 Holbæk

Indflytningsklar lejlighed med stor altan og udsigt over vandet !

I bydes velkommen til en sjældent udbudt lejlighed, der har en fantastisk beliggenhed nær Holbæk Havn og centralt i byen.

Boligen rummer 145 kvm - og udgør en rigtig god base for parret eller familien. De fordeler sig på en entré, der giver adgang til et bryggers med plads til vaskefaciliteter, et nydeligt badeværelse samt et stort stue-alrum og køkken i forlængelse heraf. Køkkenet fremstår flot i lyse materialer og med alle de nødvendige hvidevarer. På førstesalen finder I et åbent opholdsrum, der er oplagt som ekstra stue, to gode værelser med skabsplads og et badeværelse med kar. Det hele bindes til sidst sammen af en repos, med ovenlysvinduer, der giver et godt lysindfald.

Alt i alt får I en indbydende, indflytningsklar lejlighed med store vinduer, der sikrer et dejligt lysindfald og en charmerende indretning, som kombinerer hjemlig elegance med strømlinet design.

Lejligheden i to plan placerer sig i toppen af en velholdt ejendom fra 2002, som foruden butikkerne og restauranten nedenfor, også er udstyret med integrerede altaner og tagterrasse. Ved jeres hoveddør har I en sydvendt tagterrasse, hvor der er plads til et lille udendørssiddeareal, og bevæger I jer gennem lejligheden, har I fra stuen udgang til en nordvendt altan, der agerer som en sval oase på varme sommerdage. Her kan I nyde den enestående udsigt over Holbæk Havn. Der er tilknyttet en P-kælderen med egen p-plads, men I kan også benytte jer af privat parkering udenfor. Med elevator i ejendommen er boligen tilmed let at tilgå for de fleste.

Med en beliggenhed ud til Ahlgade har I gåafstand til utallige caféer, restauranter, indkøb, skole og daginstitution. For den kulturinteresserede er der også kort afstand til museer, jazzklub og kunstgalleri, og så er der kun få hundrede meter til Holbæk St. I kan ligeledes gå ned til havnen og spadsere blandt lystbådene, tage en dukkert ved stranden eller tage et smut med færgen til Orø.

Velkommen til Ahlgade 15, 1. 3. 4300 Holbæk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.