Truntevænget 9, L Spjellerup, 4640 Faxe

CHARMERENDE OG MULIGHEDSRIG EJENDOM BLANDT LANDLIGE OMGIVELSER !

Blandt de rolige marker ved Truntevænget 9 venter denne mulighedsrige villa på jer, der gerne vil bo blandt landlige og rolige omgivelser. Planløsningen er klassisk med en god fordeling, alt imens havemiljøet er vedligeholdelsesvenligt. Alt i alt en god bolig til både parret, singlen og den lille familie.

Indenfor venter jer to plan, hvor stueplanet rummer to værelser, to stuer en suite, et badeværelse samt et rummeligt køkken med plads til spiseområde. Hertil kommer førstesalen, som I har adgang til fra et af gangarealerne, og på denne etage kommer et uudnyttet loftrum samt et værelse. Boligen har en række klassiske detaljer, som bærer præg af dens historie, men tidens gang er også synlig på flere elementer, som trænger til en mindre opdatering. Det er her, I får frit råderum til at gå til værks med alskens kreative idéer, til hvordan lige netop jeres drømmebolig skal se ud. Mulighederne er mange og tæller alt fra at rive både ikke-bærende vægge og køkken ned for at skabe et stort alrum, hvor samtalerne kan flyde. Førstesalen vil ligeledes have godt af en forbedring, hvor både loft til kip og fritlagte bjælker vil sørge for nogle indbydende rammer, hvor hverdagen går op i en højere enhed.

Ejendommen er fra 1827, og det er værd at bemærke det lidt landlige udtryk i form af en hvid facade, der prydes af sprossevinduer i røde rammer og matchende trægavle. Grunden fremstår ugeneret og vedligeholdelsesvenlig med både grønt græs samt et mindre udhus med stråtag.

Beliggenheden er perfekt til jer, der gerne vil bo blandt luftige og landlige omgivelser tæt på både Vesterskov og de omkringliggende, makrige bredder. Kører I lidt mere mod syd rammer I bredden langs Faxe Bugt samt Faxe Ladeplads, alt imens en køretur mod vest tager jer til Faxe, så her er nok af muligheder, når det kommer til både indkøb, skole og institution.

Velkommen til Truntevænget 9, L Spjellerup, 4640 Faxe

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.