Plougsvej 30, 4600 Køge

MODERNISERET ETPLANSVILLA MED FORNUFTIGT ENERGIFORBRUG !

I et veletableret villakvarter centralt i Hastrup, der ligger i direkte forlængelse af Køge, kan I nu overtage nøglerne til en velskabt etplansvilla, der er lige til at flytte ind i. Huset blev nemlig moderniseret og ekstraisoleret i 2021 og er lige noget for det unge par eller det modne par, som ønsker 1-plan.

Ejendommen indeholder: en fin entré med et dejligt lysindfald. Herfra adgang til stuen og husets køkken/alrum. Spisestue og opholdsstue flettes sammen til ét lysfyldt rum, hvor de brede vinduer vender perfekt mod sydvest. Hjemmet afsluttes af tre indretningsvenlige værelser og et pænt hvidfilset brusebadeværelse. Herudover et godt og funktionelt bryggers.

Hele vejen rundt fremstår villaen flot og velholdt og lige til at flytte ind i. Det gælder også udenfor, hvor gulstenene komplementeres af flotte trælameller langs husets endefacader med 10 cm ekstra isolering. Indvendig har husets lofter fået opsat dobbelte gipsplader med 8 cm ekstra isolering og spots, væggene har fået 5-8 cm isolering og vinduerne er lavenergi. Herudover kan nævnes nyere vaskemaskine, opvaskemaskine og VOLA blandingsbatterier i køkken, bad og vask. I kan derfor se frem til en "flot" tilstandsrapport med enkelte bemærkninger og et tilhørende flot energimærke.

Haven byder på en overdækket terrasse, et drivhus indrettet med siddemøbler og er en lukket og "privat" have med græsplæne, der er dejligt let at holde. Desuden står en carport med udhus på ejendommens matrikel. Alt træværk er nymalet udenfor (dog ikke gavle) og huset er også malet for ca. 1,5 år siden.

I befinder jer i et godt og roligt boligområde med kort til skole og daginstitution og tæt til natur. Stisystemer kan få jer dertil langt hen ad vejen, og I kan også gå til en legeplads eller en lille park indenfor et par minutter. Netto ligger blot 200 meter væk og der er heller ikke langt til busstoppestedet, hvor det blot tager seks minutter med offentlig transport at nå Køges købstadsatmosfære.

Velkommen til Plougsvej 30, 4600 Køge !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.