Brudelysvej 84, 4600 Køge

2-VÆRELSES SENIORLEJLIGHED MED MULIGHED FOR DET 3. VÆRELSE !

Lejligheden giver dig en base på 87 m2, hvor du fra entréen med indbyggede skabe træder direkte ind i den rummelige stue, der tydeligt er boligens hjerte og hvor det er muligt at lave det 3. værelse. Fra stuen er der adgang til alle de resterende rum, og stuen bliver på naturlig vis forlænget ved hjælp af den hyggelige og lyse udestue. Køkkenet bliver lyst op af vinduet og glaspartiet ind mod udestuen, og her er glimrende opbevaringsplads samt mulighed for at opstille en mindre spiseafdeling. Udestuen giver boligen ca. 10 m2 ekstra kvadratmeter, som ikke er anført på BBR som boligareal. Badeværelset er brugervenligt og har en behagelig størrelse, ligesom soveværelset med indbyggede skabe. Som en ekstra detalje indeholder lejligheden sit helt eget vaskerum med hårde hvidevarer, bordplade, vask og opbevaringsplads. Endvidere hører der et stort og brugbart depotrum til lejligheden.

Ejendommen er opført i 2000 i en aktiv og veldrevet ejerforening. Det er en seniorbolig for 50+ uden hjemmeboende børn. Du får fornøjelsen af en stor, solrig altan med udsigt over boligområdet samt markerne og træerne i horisonten. Du kan parkere bilen på ejendommens parkeringsplads, hvor det er muligt at få en parkeringsplads med carport (efter venteliste).

Til ejerforeningen hører et stort fælleshus med plads til 50 personer, der kan benyttes til sammenkomster og andre festlige lejligheder samt et disponibelt værelse for overnattende gæster.


På adressen, der placeret i det sydlige Køge, nærmere bestemt bydelen Hastrup, der ligger mellem Køge C og Herfølge, er du omgivet af luft og åbne marker med stisystemer og Hastrupsøerne, hvor det er muligt at gå en tur eller tage en cykeltur. Nærmeste busstoppested ligger blot 300 meter fra hoveddøren.

Her får du en velholdt handicapvenlig seniorbolig på en attraktivt beliggenhed i et rolig nærmiljø og tæt ved indkøbsmuligheder.

Velkommen til Brudelysvej 84, 4600 Køge !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.