Brinken 59, Strøby Egede, 4600 Køge

FRITIDSHUS MED 50 METER TIL STRANDEN OG MULIGHED FOR HELÅRSSTATUS !

På Brinken 59 ligger et hyggeligt fritidshus fra 1961, hvor der på grunden er mulighed for at søge om helårsstatus.

I præsenteres for et fritidshus på 75 kvm, hvis planløsning udspiller sig på en entré, to værelser, badeværelse, køkken, spisestue og opholdsstue. Desuden har selve grunden en størrelse på 854 kvm og med omtrent 50 meter til vandet bliver det ikke meget bedre.

I skal glæde jer til at slå dørene op, da I træder indenfor i entréen med plads til sko og overtøj. Herfra tilgåes spisestuen med plads til et stort spisebord, og her findes den charmerende brændeovn, der varmer jer i de kolde måneder. I kan samles i opholdsstuen, slappe af på de to værelser med fornuftig sengeplads, mens det tidsløse badeværelse byder på toilet og separat bruseniche. Køkkenet har god bord- og skabsplads samt spisekrog - og opvaskemaskinen forsøder feriestemningen.

Udvendigt venter jer en stor grund med diverse terrassemiljøer og tre udhuse, der med fordel kan anvendes til redskabs- eller brændeskur. Foruden de skønne terrasser byder Brinken 59 på en stor have med plads til forskellige havespil og andre herlige familie aktiviteter. Fritidshuset er det perfekte fristed til familien eller vennerne, der holder af en god ferie i godt selskab nær vandet.

I befinder jer tæt på Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder og desuden er der både bageri, tandlæge og spisesteder i nærheden. Der kører bus næsten lige udenfor døren, der tager jer til Køge, mens der er stisystemer direkte til skole og ikke at forglemme den skønne strand, hvor der både er badebro og bådplads.

Velkommen til Brinken 59, Strøby Egede, 4600 Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.