Brudelysvej 64, 4600 Køge

Veldisponeret rækkehus med ejerlejlighedsstatus og en skøn udsigt!

Her udbydes en funktionel rækkehus/ejerlejlighed i et plan med en ideel placering i et seniorboligkvarter, hvor du får fred og ro, en fantastisk udsigt til natur samt godt naboskab i området.

Rækkehuset/ejerlejligheden indeholder et veldisponeret køkken, som har rigelig gulvplads og et stort vindue. Derudover en stor og lys stue, hvor plads igen er nøgleordet, og det samme gælder værelserne, hvor der ligeledes er mange forskellige muligheder for indretningen. Der er etableret et praktisk bryggers såvel som et rummeligt og velfungerende badeværelse. Fra stuen er der via et stort glasparti adgang til egen gårdhave med en velanlagt terrasse.

Flytter du ind her, bliver du ydermere en del af en velfungerende ejerforening, der bl.a. tager sig af alt vedligehold vedrørende ydersiden af ejendommen, og der er tillige adgang til grønne græsarealer samt et fælleshus med plads til op 50 mennesker, der kan benyttes til sammenkomster og andre festlige lejligheder plus et disponibelt værelse for gæster.

Rækkehuset/lejligheden er en del af et roligt boligkvarter for seniorer, hvor alderskravet er mindst 55 år. Her er der altså ikke skrig og skrål i gaderne, i stedet er der et utroligt tæt naboskab, som på mange måder minder om et bofællesskab, hvor de enkelte beboere stadig har mulighed for at trække sig tilbage i deres egen bolig.

Rækkehuset/lejligheden er gennemgående godt vedligeholdt og tilpasset til at mennesker med forskellige grader af mobilitet nemt vil kunne falde på plads.

Området har mange goder og ligger i udkanten af Hastrup med udsigt til den danske natur, og samtidigt befinder du dig tæt på hverdagens fornødenheder med indkøb, der hurtigt kan nås på gåben, scooter eller i bil.

Velkommen til Brudelysvej 64, 4600 Køge !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.