Sandmarksbo 1, 2. 201., 4600 Køge

Skøn lys lejlighed med kort afstand til Køge Torv

Central beliggenhed med gåafstand til Køge Torv. Lejligheden er særdeles godt udnyttet og ligger øverst oppe med udsigt til skov og grønne arealer.

Lejligheden er en lys og åben lejlighed. Lejligheden er beliggende på 2. sal og for enden ad gangen, så man blot har en nabo og ingen overbo. Der er en god stor elevator i lejlighedskomplekset, så man behøves ikke at benytte trapperne til at komme op til lejligheden.

Lejligheden indeholder: et soveværelse, der er åbent ind til stuen. Et køkken der også er åbent ind stuen, hvor der er mulighed for at have et spisebord tæt ved køkkenet. Køkkenet er i god stand og funktionelt. Endvidere har lejligheden også et godt badeværelse med sidebadekar og brus.

Lejligheden er i god stand og blev malet i 2021 og lejlighedens trægulve blev udskiftet i 2020.

Der er tilknyttet en vicevært til ejendommen, som altid er til at tale med. Der er også gode parkeringspladser til ejendommen, men det er også muligt at leje sin helt egen garage. Ejendommen har også selskabslokaler til de større fester og forsamlinger, ligesom der er en fælles opholdsstue, der samler beboerne til gode hverdagshygge. Ejendommen har desuden tilknyttet en cafe, hvor det er muligligt at købe måltider og møde naboerne til en hyggelig snak. Kælderen har en herreklub, hvor billard står højt på agendaen.

Gårdmiljøet har bænke og borde og en petanque-bane, ligesom der er adgang til et fælles vaskeri, hvor brugen af dette er indeholdt i fællesudgiften.

Naturen er også tæt på hoveddøren med Køge Å og Åsen, hvor I kan gå afslappende ture. I har også kort afstand til indkøb af dagligdagsvare foruden Køge Torv med mange hyggelige café og torvedage og meget mere. En rigtig god lejlighed med gode aktivitetsmuligheder tæt til Køge centrum.

Velkommen til Sandmarksbo 1, 2. 201. 4600 Køge !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.