Bylaugsvænget 50, 2791 Dragør

RÆKKEHUS PÅ ATTRAKTIV OG ROLIG BELIGGENHED I DRAGØR !

Bor I allerede i Dragør, eller har I forelsket jer i byens charme og venter nu bare på den gode chance - så ligger den lige til højrebenet her. I skal se på et veldrejet rækkehus fra 1975, der passer perfekt til den lille børnefamilie eller det det unge par.

Rækkehuset ligger smaddergodt i et roligt kvarter, hvor flere børnefamilier allerede er begyndt at se potentialet. Centralt i Dragør ligger rækkehuset nemlig lige i smørhullet mellem Nordstrandskolen og institution på den ene side og indkøbsmuligheder med Føtex-Food, Netto og en helt ny Lidl på den anden side. Skal hunden eller I selv luftes eller skal børene cykle til skole, lader fantastisk fine stisystemer jer følge med i årstidernes skiften. Der er ikke en kilometer til de brostensbelagte gader i bymidten, hvorefter havn og strand tager over. Vender I derimod næsen mod København, tager det ikke meget mere end 25 minutter at nå Indre By.

Gulstensejendommen er fra 1975 og tilbyder jer en stenbelagt gårdhave fra 2021. Mure omkranser jeres uderum, der lader jer nyde vejret ganske privat. Og fordi der intet hus er til to af siderne, og fordi det hele vender mod syd, får I det fulde udbytte af solen og lyset.

Indenfor venter jer 139 kvadratmeter, der fordeler sig på 1 ½ plan. En entre, et køkken-alrum med et Vordingborg-køkken fra 2018 og med indbyggede hårde hvidevarer, stor sydvendt stue, et bryggers og hjemmets første badeværelse. Ovenpå er der også et badeværelse med badekar, tre regulære værelser og et pulterrum. Ejendommen kan godt bruge nye vinduer og tæpper på 1. sal og maling på udvendig træværk.

Har I specifikke drømme til jeres nye hjem, er her mulighed for at præge det, som I ønsker det. Den klassiske 70'er-stil giver jer et skønt lysindfald fra de store vinduer, og derfor er det bare at indrette den hjemlige atmosfære efter jeres hjerter.

Velkommen til Bylaugsvænget 50, 2791 Dragør

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.