Bøgebanken 12, 4681 Herfølge

Skøn villa på 166 m2 i et roligt kvarter i Herfølge tæt på by og skov

Velkommen til Bøgebanken 12, hvor en skøn og rummelig familie villa venter på jer.

Ejendommen har super god planløsning og råder over 166 kvm og fordeler sig på på 2 plan, hvor stort set alle rum har nydelige Junckers egeparket. I stueetagen finder I bl.a. et dejligt køkken-alrum med tilstødende bryggers, hvor familien enten kan samles over maden i HTH-køkkenet eller om spisebordet i alrummet og begge steder nyde godt af lysindfaldet fra de brede vinduespartier. Der befinder sig herudover tre gode værelser samt et nyt badeværelse fra 2020 med el-gulvvarme.

Følger I trappen fra køkken-alrummet op til førstesalen, møder I hjemmets store stue med plads til hele familien samt hjemmets sidste soveværelse, der har indbyggede skabe samt eget badeværelse med badekar, og som derfor egner sig perfekt til en voksenafdeling. Det er desuden fra dette værelse, at I kan tilgå hjemmets opbevaringsloft.

Ejendommen er opført i 1980, men er siden blevet moderniseret med naturgas samt med nylagte fliser i indkørsel og på hjemmets fliseterrasse. Ejendommen har en have med en fremragende terrasse, hvor man kan nyde sol dagen lang. Hertil kommer en god græsplæne med plads til både leg og boldspil. Derudover har ejendommen et praktisk skur.

Ejendommen er beliggende i et børnevenligt område med kort afstand til stisystemer, skole, institution, indkøb, grønne arealer og skov, bl.a. Nissebjerget og Præsteskoven kan nævnes. Derudover er der under 2 km til stationen, hvor der ikke er mere end 4 min. med toget til Køge og under 1 time til København.

Denne ejendom er perfekt til parret eller familien, der vil have en bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken plads eller beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.