Skolevej 18, 4600 Køge

Gennemført 1/2 dobbelthus fra 2014

Ejendommen er på 105 m2 og ualmindeligt godt veludnyttet.

Ejendommen indeholder: en entré der giver adgang til køkken, bryggers og det store og åbne leverum med stue og køkken som knudepunkt - en suveræn planløsning, anvender hver eneste m2 optimalt. Herudover et soveværelse med indbyggede skabe, to gode værelser ligeledes med indbyggede skabe og et lækkert badeværelse.

Fra bryggerset er der udgang til en sammenhængende carport med skur, og afslutningsvis får I en dejlig have med masser af sol en hyggelig atmosfære, hvor både børn og voksne kan nyde tilværelsen.

Ejendommen er opført for enden af en blind vej med fokus på funktionalitet, kvalitet og materialevalg. Der er kræset for den moderne komfort med gulvvarme overalt og Genvex anlæg, der sikrer jer et sundt indeklima hele året. Planløsningen gør ligeledes boligen ideel for gangbesværede eller seniorer, da den er niveaufri.

I bliver en del af et aktivt miljø i sunde omgivelser, hvor der er cykelbane bagved huset og hvor sportshallen ligger som en af jeres nærmeste naboer. Der er også mulighed for at nyde naturen, for der ti minutters gåtur til stranden og kort afstand til både skov og landlige omgivelser.

Børnefamilien kan endvidere glæde sig over, at der er skole og daginstitutioner på samme vej, ligesom at det bare tager fem minutter at gå til SuperBrugsen, så alle dagligdagens bekvemmeligheder er lige ved hånden. En særlig kvalitet ved nabolaget er også, at I har motorvejen med støjvold ganske tæt på og der er kort gåafstand til Køge Nord Station, som bl.a. tager jer til København på ca. 20 minutter, så I hurtigt er forbundet med resten af landet.

Her vil I elske at bo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.