Egøjevej 1, 4600 Køge

Ejendom på enestående beliggenhed udbydes til salg i budrunde med budfrist den 31.01.2022 kl. 15.00.

Ejendommen er fra 1874, og trænger til istandsættelse, og er beliggende på en skøn hjørnegrund med store gamle egetræer og med kort gå afstand ned til åen og Køges summende liv. Her har du mulighed for at skabe helt din egen drømmebolig på den mest fantastiske beliggenhed i Køge.

Allerede adressens navn giver sjæl til ejendommen. Ejendommen er på 107 m2 og har en garage på 40 m2 og et udhus på 13 m2. Ejendommen er i 1 1/2 plan, hvor stueplan har to køkkener, tre stuer, to badeværelser samt videre et bryggers og et værksted. Ovenpå finder I et værelse, som I tilgår fra en repos. Her kan I imidlertid få lov at tænke stort og nyt og få lige præcis jeres drøm til at blive til virkelighed.

Matriklen er på 816 m2, og hjørnegrunden skaber naturligt en rolig placering uden naboer til alle sider. Samtidig befinder I jer for enden af vejen, hvor trafikken kun består af gående på fortovet, og til den anden side ligger Strandvejen, hvorfra parcelhuskvartererne udspringer. Et bedre sted skal man lede længe efter, når de små skal lære at cykle lige på den anden side af hækken. Her er altså god plads til at tænke kreativt og være nyskabende: Måske har I allerede en klar idé for jeres næste hjem, eller måske finder I inspiration i husene omkring jer, for I befinder jer i et attraktivt område med klassisk appel over sig.

Køge Å ligger bare 300 meter fra hoveddøren, og derved bor I næsten lige om hjørnet til Køges handelsliv. Det gamle torv kan I nå efter 200 meter oveni. Denne centrale beliggenhed giver jer alt, både indkøb, restauranter, caféer, butikker, grønne stier, skoler mv. Køge St. er endda under en km herfra, hvor det er muligt at komme til København H med S-toget på blot 39 min.

På Egøjevej 1 kan familielivet udspille sig let og elegant, og vi glæder os til at fremvise det for jer, så jeres planer og drømme virkelig kan få lov at tage fat.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.