Kystvejen 16, Strøby Egede, 4600 Køge

SOLID VILLA MED HAVUDSIGT !

Nu udbyder vi en velplaceret villa på 120 m2, der ligger i første række til stranden i Strøby Egede. Her kan I flytte ind i en bolig med en åben udsigt til havet, der for eksempel kan nydes fra altanen.

I stueplan indeholder boligen et spisekøkken med alt i hårde hvidevarer, ligesom der er etableret to gode værelser og et badeværelse med separat bruseniche. Fra udestuen kan I træde direkte ud på terrassen, og entreen binder etagen sammen - herfra tilgår I også et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Første sal består af en stor stue med udsigt, og i forlængelse heraf finder I en overdækket altan.

Til ejendommen hører en god have med masser af plads til solsenge og havemøbler, og dertil er der anlagt en terrasse med havudsigt. En græsplæne med et enkelt træ og buske pryder forhaven, mens der er plads til bilen i indkørslen. Kvarteret er roligt, og fra ejendommen tager det blot få minutter at gå ned til stranden med de muligheder, der her udfolder sig. Villaen er opført i 1986, og den præsenterer sig flot fra vejen i røde mursten.

Inden for blot 500 meter finder I flere indkøbsmuligheder, og der er heller ikke langt til Strøby Skole, børnehuset og Idrætscenteret - på den måde er alle fornødenheder inden for rækkevidde. I bliver en del af en levende by med et godt fællesskab - blandt andet arrangeres der musikaftener om sommeren i Solgårdsparken, som er et grønt område med hundepark og legeplads. Bussen til Køge afgår tæt på boligen, så det også med offentlig transport er nemt at komme til en større by. Desuden finder I flere forretninger i Strøby, inklusiv et apotek, mens omegnen byder på smuk natur.

En villa med en meget attraktiv beliggenhed, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.