Kildeagerhusene 12, 2690 Karlslunde

Kildeagerhusene i Karlslunde ligger som en del af et lukket vænge, der er kilet ind mellem marker og grønne områder med heste og idyl til begge sider. Her er I havnet i Karlslunde Landsbys rolige rammer i cykelafstand fra strand og byliv samt en 30 min. i bil fra centrum af København - i gåafstand fra skole, indkøb, institutioner og det sublime, lokale fællesskab, der gør kvarteret særdeles attraktivt for de fleste.

Ejendommen er fra 2007 og er et halvt dobbelthus i gule mursten på 105 m2. Ejendommen fremstår indflytningsklar med bl.a. nyere naturgasfyr.

Ejendommen er perfekt til en familie på op til fire mennesker eller gangbesværede takket være husets enkle niveau. Planløsningen er enormt veldisponerede helt uden spildplads og rummer køkken, stue, tre værelser, badeværelse, bryggers og entré, og dertil kommer den skønne have med terrasser mod både nord og syd.

Ejendommen har en gennemgående stil og holdt i lyse materialer, store vinduer og et tidløse køkken, der indeholder alt i hårde hvidevarer. Det er bemærkelsesværdigt, hvordan netop praktikaliteterne kommer i spil, samtidig med at huset bevarer sin venlige og indbydende charme, som altså ikke træder i baggrunden selv på badeværelset med den separate bruseniche eller i bryggerset, der har vaskefaciliteter og højskabe. Der er tilmed de tre gode værelser, hvor der kan indrettes børneværelser, hobbyrum eller noget helt tredje.

Ejendommen har en skøn for- og baghave, og så længe man har en plæneklipper og en hækkesaks, er det så let som ingenting at vedligeholde disse solrige pletter. I forlængelse af ejendommen er der en integreret carport med redskabsrum i samme gode materialer som selve ejendommen.

Velkommen hjem !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.