Tranevej 10, 4671 Strøby

Med en placering i første parket til Strøby Ladeplads Strand, og med udsigt til trætoppene finder I dette skønne sommerhus, der emmer af ro og hyggelige stunder. Huset har en størrelse på 90 m2 og er perfekt til parret, der gerne vil have mulighed for at befinde sig i grønne omgivelser og med god plads til at boltre sig på.

Ejendommen har sprossede vinduer og gode rummelige rum med en stor stue, hvor der er brændeovn, der kan give en hyggelig varme på de køligere dage. Fra stuen er der adgang ud til den store flisebelagte terrasse, der med sin overdækkede del gør det muligt at sidde ude uanset det danske vejrs luner.

Køkkenet er opført med lyse elementer, hvor der er mange opbevaringsmuligheder og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset, der giver flere opbevaringsmuligheder og plads til alle de huslige sysler. Det er også her, at man finder udestuen, der har en dør ud til haven, som giver muligheden for ekstra frisk luft inden døre.

Ejendommen har tre store værelser, som alle har et dejligt lysindfald og indbyggede skabe og kan huse masser af gæster og indrettes lige efter jeres ønske. Derudover er der 2 badeværelser, hvor det ene tilgås fra det største værelse. Badeværelserne fremstår begge pæne med naturlige fliser og to brusenicher.

Den 1545 m2 store grund har masser af beplantede områder, hvor der kan skabes hyggelige kroge og en fantastisk placering lige op til skoven, der giver rolige omgivelser.

Kontakt os i dag for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.