Ærøvej 11, 4600 Køge

Flot og velholdt 60’er-villa som er ideel for den historiebevidste familie !

Den velholdte perle af en 60'er-villa på Ærøvej 11 i Køge er til familien, der sætter pris på historie og originalt design samt god beliggenhed. Her får I en god rumfordeling, masser af plads og en lukket have pakket ind i klassisk 60'er-arkitektur forenden af en villavej.

Helt ugeneret for enden af et lukket vænge, ligger den fine gulstensvilla bag grøn beplantning. Her åbner hoveddøren op til veludnyttede kvadratmeter, der strækker sig over en entré, et toilet, et køkken med alt i hårde hvidevarer og kig ind til den store vinkelstue, som kan rumme både tv- og spisestue, samt hele fire værelser. Huset er bygget af tidligere ejer og stod færdigt i 1967, og siden da er huset blevet passet og plejet, så det i dag står flot og stemningsfuldt med alt det originale inventar; alt fra køkken og træværk til de lyseblå fliser på badeværelset er originalt.

Tag spindeltrappen ned i kælderen, hvor den gennemførte boligoplevelse fortsætter med endnu flere originale detaljer. Hernede får I nogle gode bonuskvadratmeter i form af et badeværelse og fire disponible rum, der kan indrettes efter eget ønske - og så har kælderen egen indgang. Prikken over i'et er dog den rummelige udestue, hvor termoruder sikrer et godt indeklima, når festerne skal holdes og aftenkaffen nydes.

På matriklen er også en garage samt en lukket og privat have i god størrelse, hvor blomsterbede, udepejs og en overdækket, vestvendt terrasse giver anledning til mange, hyggelige uderum.

I får hjemme i Køge, hvor I som sagt bosætter jer på en lukket vej blot én kilometer fra skole og pasningstilbud, hvilket gør placeringen ideel for børnefamilien. Omringet af grønne marker og skovområder, er I aldrig langt fra naturen, der desuden også byder på sandstrand og bølgebrus ti minutter fra hoveddøren. Køge byder på alt fra indkøbsmuligheder til biograf, museer og havneområde og gode togforbindelse til og fra København.

Velkommen til Ærøvej 11, 4600 Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.