Videbækvej 5, Brøderup, 4733 Tappernøje

Dejlig etplansvilla for enden af lille lukket vej i Tappernøje !

For enden af Videbækvej ligger én klassisk 60'er-villa i ét plan, som løbende er blevet vedligeholdt. Både hus, have og beliggenhed taler sit tydelige sprog til børnefamilien, men vil også passe parret i andre af livets stadier.

Boligen er på 124 kvm med én stor fordelingsentré og -gang med indbygget skabsplads. Der er tre gode værelser, et godt badeværelse med gulvvarme, bryggers, et køkken med alt i hårde hvidevarer samt et stort, tilstødende opholdsrum. Her er det nærliggende at indrette spiseplads i den ene afdeling og sofa- og hyggearrangement i den anden. I løbet af de seneste syv til ti år er flere gulve og enkelte lofter blevet skiftet, og det samme gælder for vinduer og døre - derudover blev der i 2022 etableret luft til luft-varmepumpe.

Til huset kommer en muret garage samt god opbevaringsplads til rive, græsslåmaskine og overvintrende havehynder. Hele grunden er 1.098 kvm stor, hvilket også giver god plads til et solrigt udeliv. Haven vender mod syd og byder på både en solrig stenterrasse, en græsplæne, et drivhus og let beplantning, herunder flere æbletræer. Derudover findes der en overdækket og virkelig hyggelig havestue, som forbinder selve boligen med den skønne have.

Beliggenheden er absolut prikken over i'et. Her vil I hurtigt finde jer trygt til rette med en masse andre børnefamilier, der løbende er kommet til. Det er der ikke så meget at sige til, for her kan man bevæge sig sikkert rundt ad små stier - faktisk hele vejen til institution. Samtidig kan I kigge over mod skolen, som ligger godt 200 m herfra, og det er også i denne retning, at I finder bibliotek og Korskildehallens boldbaner. I har sådan set det hele tæt på - også supermarked og natur, og samtidig er der under fem min. kørsel til motorvejen og 20 min. til Næstved.

Velkommen til Videbækvej 5, 4733 Tappernøje.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.