Tranholmsvej 12A, 4600 Køge

Enderækkehus med lyse rum og fordelagtig beliggenhed

Vi kan nu udbyde dette gedigne rækkehus, der giver jer nogle veludnyttede kvadratmeter og nogle lyse, indretningsvenlige rum, som uden tvivl vil danne et godt udgangspunkt for hverdagen. Samtidig får I her en solrig have samt en central beliggenhed, så der er ikke meget at sætte én finger på.

Bebyggelsen er opført i 1968, og rækkehusene deler tidens hang til funktionalitet og gedigne, holdbare løsninger. Derfor fungerer de også helt efter moderne standarder, og I kan her glæde jer til velholdte rammer om jeres daglige gang.

I bydes velkommen i en solid carport med udhus, hvorfra I kan tilgå grunden. I kommer til at bo dejligt ugeneret, da I med et enderækkehus kun har direkte naboer til den ene side. Forhaven afskærmes fra området med hegn, mens baghaven omkranses af hæk og buskads. Haven er dertil nem og overskuelig at holde, mens den stadig giver plads til masser af udeliv med plæne samt to skønne terrasser.

Indretningen byder sig også til med en planløsning, der tilgodeser mange behov. I får fra start en stor entré og fordelingsgang, hvor der er masser af plads til overtøjet i de mange skabe. Herfra er det oplagt at gå videre ind i det store fællesrum, der kombinerer opholdsstue, spisestue og køkken-alrum i ét. Her er indretningsmulighederne mange, og med en stemningsskabende pejs skal hyggen og samværet nok indfinde sig hurtigt. Huset rummer hertil to gode værelser, et stort badeværelse samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

Slutteligt når vi til beliggenheden, der også tilsmiler jer et væld af gode forhold. I kommer til at bo i et roligt og trygt område med legepladser og stille veje bare tre kilometer nord for hjertet af Køge. Her har I skoler, dagtilbud og indkøbsmuligheder indenfor overskuelig gåafstand, mens I også nemt kan gå til Ølby St., der forbinder jer direkte til København på omtrent en halv time. Et ideelt hjem for det unge eller det ældre par såvel som den lille børnefamilie.

Velkommen til Tranholmsvej 12A, 4600 Køge !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.