Gammel Søllerupvej 15C, 4681 Herfølge

SPÆNDENDE RÆKKEHUS MED GOD BELIGGENHED I HERFØLGE

Velkommen til dette charmerende rækkehus beliggende i det hyggelige og familievenlige område i Herfølge. Rækkehuset på Gammel Søllerupvej 15C er en indbydende bolig på 93 kvadratmeter med gennemgående parketgulve under væg-til-væg gulvtæpperne, der kombinerer komfort med en klassisk atmosfære.

Bag hoveddøren ligger fordelingsentréen, og med to gode værelser er der mulighed for at anvende og indrette alt efter behov. Det funktionelle køkken viser sig med rig skuffe- og skabsplads, spisebordsplads og et vindue mod vejen, så I kan vinke og hilse på de forbipasserende naboer. Der er en god rummelighed på badeværelset med opbevaringsplads til diverse toiletartikler, separat bruseniche og toilet, som alt sammen prydes af de fine og dekorerede fliser på gulv og vægge. De sidste kvadratmeter udspiller sig på en stor opholdsstue med stort vindues- og dørparti mod terrassen.

Udvendigt kan I se frem til en carport med bagvedliggende redskabsskur, hvor I kan opbevare diverse havemaskiner og værktøj. Forhaven er fin og vedligeholdt med pæne buske, men udearealerne kommer virkelig til sin ret i baghaven med en sydøstvendt fliseterrasse, farverige tulipaner, buske og træer samt en græsplæne med plads til kongespil eller stigegolf.

Herfølge er en attraktiv by for børnefamilier, da det byder på et roligt og trygt miljø med gode faciliteter for store og små. Herfølge Skole ligger blot en kort gåtur fra adressen og tilbyder undervisning fra 0. til 9. Klasse. Derudover er der flere daginstitutioner i nærheden, såsom Børnehuset Solstrålen og Børnehaven Regnbuen, der begge ligger under 1 km fra rækkehuset. Herfølge Station ligger 250 meter væk og tilbyder gode forbindelser til Køge, Roskilde og København.

Alt i alt er Gammel Søllerupvej 15C et attraktivt valg for børnefamilier og andre, der søger en potentialefyldt bolig i et trygt og hyggeligt område med gode faciliteter og nem adgang til både indkøb og offentlig transport.

Velkommen til Gammel Søllerupvej 15C, 4681 Herfølge!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.