Uglevej 12B, 2680 Solrød Strand

Unik villa med spændende arkitektur og eftertragtet placering på lukket vej og lige ned til vandet

Det er bestemt ikke hver dag, at ejendomme som denne udbydes til salg. Når I overtager nøglerne til Uglevej 12B, bliver I de nye indehavere af en helt særlig villa med spændende arkitektoniske detaljer og samtidig bosætter jer på et lille, lukket boligvænge direkte ned til vandet.

Ejendommen er opført i 1978, og bygget i gode og holdbare materialer. Den er opført med et spændende udtryk, hvor lys, luft og rummelighed går op i en højere enhed. Boligen er på 119 kvadratmeter, og den egner sig både til børnefamilien såvel som enlige og par i de fleste af livets stadier. Indendørs venter der en god planløsning og hjemmet emmer af kant og karakter med detaljer såsom flisegulve, murstensvægge, loft til kip og store vindueskonstruktioner.

Fra hoveddøren bliver I budt indenfor i entréen, og i forlængelse heraf ligger villaens hjerterum og omdrejningspunkt. Her ligger køkkenet i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, og rummet har brændeovn og direkte udgang til terrassen og haven via skydedøren i den sydvendte vinduesvæg. Planløsningen sørger også for tre værelser, hvoraf det ene ligger på 1. sal, og dertil kommer hele to badeværelser og et bryggers.

Ejendommen rummer desuden også et udhus, som vil være ideelt til at anvende som et anneks og et andet udhus med gode anvendelsesmuligheder. Villaen ligger på en 663 kvadratmeter stor matrikel og her er I sikret et godt udeliv. Havens grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og I kan i stedet nyde tilværelsen på den store, sydvendte terrasse, som har sol fra morgen til aften. Det hele toppes med en sublim beliggenhed, da denne lille, lukkede villavej ligger i et eksklusivt nabolag, som strækker sig helt ned til stranden, hvilket må siges at være helt fantastisk. Alligevel er der kort afstand til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og handlemuligheder, ligesom pendleren har en nem og hurtig adgang til motorvejen.

Velkommen til Uglevej 12B, 2680 Solrød Strand

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.