Odinsvej 11, 4600 Køge

Flot og mulighedsrig villa i Gudekvarteret !

Midt i et roligt og børnevenligt villakvarter finder I denne rummelige villa fra 1967, der er som skabt til børnefamilien, som ønsker en god og rolig base de næste mange år frem.

Når I træder indenfor møder I en lys entré, der fører jer ud i villaens tre flotte og regulære værelser samt et funktionelt bryggers med mulighed for vaskefaciliteter. Dertil kommer et badeværelse med vask, wc og badekar og ydermere et separat gæstetoilet. Begge velholdte med charmerende og tidstypiske detaljer. Fortsætter I videre møder I køkkenet, der er klassisk og velpasset med rig skabsplads og udgang til den store stue, der byder på mange indretningsmuligheder. Herfra har I udgang til villaens udestue, der er særdeles lys og et rart sted at tilbringe rolige stunder.

Alt i alt er villaen særdeles velholdt med originale detaljer og masser af personlighed. Foretrækker I at give ejendommen en let opdatering således, at den tilpasses til den moderne børnefamilie, er dette også muligt, da boligen vil stå flot med de originale kendetegn og en kærlig modernisering.

Haven, der omkranser huset, er prikken over i'et, for her har I et grønt og uforstyrret areal at udfolde jer på. Her er plads til både leg og afslapning og den solrige terrasse rummer plads til hele familien. Til villaen hører desuden en garage.

Villaen er beliggende i det dejligste villakvarter nærmere betegnet "Gudekvarteret". Kvarteret er et roligt og børnevenligt kvarter med grøn beplantning og naboer nær. Ved siden af boligen finder I desuden en god legeplads, der skaber masser af liv og stemning. Som en ekstra kvalitet har I ikke langt til Køge Centrum, hvor I kan nyde godt af områdets skønne natur, den hyggeligste handelsby og Køge Å. De daglige indkøb kan let og bekvemt klares ved Køge Torv, som ligger blot en kilometer fra hoveddøren og dermed i gåafstand fra villaen. Der er heller ikke langt til skole, daginstitution og togstationen Køge, hvor der både afgår regionaltog og S-tog.

Velkommen til Odinsvej 11, 4600 Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.