Tranekærvej 2, 4600 Køge

Veldisponeret parcelhus med stor udestue og god beliggenhed.

En ejendom fyldt med muligheder. Med gode faciliteter og en planløsning, der kan tilpasses jeres ønsker i det nordlige Køge, hvor hverdagen kan forløbe nemt og behageligt.

Her får I 113 yderst veludnyttede kvadratmeter, der fordeler sig over en planløsning med alt det, I kunne få brug for i det daglige. Huset åbner sig op via en rummelig entré, og herfra har I adgang til en værelsesafdeling med tre gode værelser og et badeværelse såvel som til en fællesafdeling, der rummer en stor stue, som åbner op til en 30 kvadratmeter stor udestue med kig til haven. Dertil finder I naturligvis også et veludstyret køkken, som har forbindelse til hjemmets bryggers, hvor vaskefaciliteter og ekstra køleplads er etableret. Hjemmet er gennemgående helt indflytningsklart, men rummer også mulighed for, at I kan foretage opdateringer og sætte jeres eget præg på de velfungerende rammer.

Træder I udenfor vil I møde en frodig have med træer, buske og blomster. Ud mod haven, og i forlængelse af udestuen, finder I en velanlagt terrasse, der modtager masser af sol og giver jer endnu et dejligt sted at samles. Grunden rummer ydermere et udhus med en carport samt et godt skur, og adressen er tilmeldt Køge Fjernvarme, der på nuværende tidspunkt er i gang med at lægge fjernvarmeanlæg i området, og som i uden tvivl vil få glæde af i fremtiden.

Huset befinder sig midt i et roligt boligkvarter, hvor støj og larm fra større veje er ikkeeksisterende. Samtidigt er i tæt på god infrastruktur med nem adgang til motorvejen såvel som til Køge Nord station, hvorfra der jævnligt går både S-tog samt regionaltog rundt i hele landet. Derudover ligger adressen tæt på alle hverdagens fornødenheder, og der er kun tre minutters kørsel til skole, dagtilbud og indkøb. Køge centrum kan også hurtigt tilgås, og her finder I et rigt byliv, som I nok skal nyde gavn af.

Velkommen til Tranekærvej 2, 4600 Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.