Weysesvej 5, 4600 Køge

RENOVERET RÆKKEHUS I KØGE PÅ 81 M2.

Hvis I leder efter et nemt og indflytningsklart hjem med kort afstand til centrum, så er rækkehuset her en oplagt mulighed.

Rækkehuset på 81 kvadratmeter og er oprindeligt opført i 1975, men er gennemgående moderniseret. Med til hjemmet får I en hyggelig have, der er nem at holde.

Rækkehuset indeholder: Stort stuemiljø med gode vinduespartier, der sørger for et behageligt lysindfald. Indretningsmulighederne er mange, uanset om I prioriterer kunst på de hvide vægge eller en flyder af en sofa foran tv'et. Hele herligheden prydes af slidstærke gulve samt klassiske, nutidige materialer - blandt andet i det kridhvide køkken, som naturligvis er udstyret med alt i hårde hvidevarer. Badeværelset har separat bruseniche og vaskesøjle og holdt i den lyse stil som køkkenet, og endeligt indeholder hjemmet to skønne soveværelser med indbyggede skabe.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for indretningen i dette fantastiske rækkehus, som rummer en anvendelig planløsning og en indbydende atmosfære.

Boligen, der er af energimærke C, opvarmes endda med en varmepumpe, er nem at holde og henvender sig både til det unge par og seniorerne. Forældrekøb er muligt og rækkehuset fungerer som et oplagt førstegangskøb.

Weysesvej 5 er også en attraktiv adresse i Køge tæt på naturskønne områder. Det tager kun 10 minutter at gå til Hastrup Søernes rekreative arealer, mens rolige stisystemer blandt andet fører jer til Hastrupskolen.

Den nærmeste indkøbsmulighed er Netto, der er placeret bare otte minutters gang fra rækkehuset, og den nemme adgang til bybusser tager jer på ingen tid til Køge Centrum, som blot er tre kilometer væk.

Velkommen til Weysesvej 5, 4600 Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.