Pedersvej 49, 4600 Køge

LYS, VELTÆNKT OG MODERNE VILLA CENTRALT I KØGE

På en rolig adresse i et veletableret parcelhuskvarter nær alt, hvad Køge kan tilbyde, står jeres fremtidige hjem, som venter på nye, glade ejere. Her er meget at se frem til, og det bliver ganske tydeligt allerede fra start, hvor I bliver taget imod af et enormt glasparti, der smelter de 2 etager sammen.

I møder 154 etagemeter fordelt over 77 m2 boligareal og 77 m2 kælderareal. Boligen indeholder: God entré, der forbinder både køkken, stue og badeværelse. Fra entréen er der også adgang til kælderen, hvor der er et rummeligt bryggers/vaskerum, tre gode disponible rum og boligens andet badeværelse.

I 2005 begyndte en stor renovering, og der er lagt kærlighed og mange timer i hjemmet, hvorfor der venter jer et opdateret, moderne hus og tilsvarende er også planløsningen idéel for den moderne familie. I kan ydermere glæde jer over kvaliteter som fletparket og gavmilde spotlys. Køkkenet tilbyder både god bord- og opbevaringsplads. Lysindfaldet er tænkt ind i alt fra stuen med vinduer fra vest, syd og øst, ligesom lyset forbinder etagerne mere end glimrende.

Det velfungerende hus står på en 629 kvadratmeter stor grund. En ugeneret have, som er til for at nyde og ikke at yde. Her venter der jer terrassearealer foruden en stor og grøn plæne, og endnu et fortrinligt plus ved boligen er udhuset. Det gør sig perfekt som teenagerens refugium, som kontor eller måske som krearum - alt efter hvad I har drømme om.

Beliggenheden er i top og I befinder jer på en central plet, hvorfra I ikke får langt til noget. Institutioner kan nås i gå- eller cykelafstand, og naturen finder I blandt andet ad Gammel Køgegaard langs å, skov og mark. Omvendt er der under en kilometer til Køge Torv og Køge St. med gode togforbindelser til bl.a. København.

Velkommen til Pedersvej 49, 4600 Køge !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.