Codanvej 22, 4600 Køge

ETPLANSVILLA I ØLBY PÅ STOR GRUND MED MANGE MULIGHEDER !

I et roligt hjørne af Ølby, lige ved Ølby Lyng og i retning mod Køge Bugt, ligger en villa, der trænger til istandsættelse, på en dejlig stor grund med mulighederne foran sig. Børnefamilien kan således sætte sit eget præg og udvide etplansvillaen med flere kvadratmeter og introducere en moderne stil til de klassiske rammer eller de kan vælge at starte helt forfra.

Huset er tegnet af sælgers far og er således et familiehjem for livet skræddersyet til netop denne grund. Der er tale om en klassisk etplansvilla i røde mursten med hvide vinduesrammer og en rigtig god kvadratmeterudnyttelse, Er I interesserede i flere kvadratmeter, giver den store grund på hele 1.403 m2 også mange muligheder for at kigge ind i tilbygninger, der takket være grundens placering sagtens kan søsættes uden at være til gene for naboerne ligesom det er muligt med et internt hegn i baghaven, der kan afhjælpe trafikstrøjen, der måtte komme fra Lyngvejen.

Det skal ikke være en hemmelighed, at huset trænger til istandsættelse. Huset er på 102 m2 og er en smule medtaget af tiden, og selv når der er ryddet op og gjort grundigt rent, er meget af indretningen autentisk. Tapet, gulve og farvevalget på fliserne afspejler i hvert fald en svunden tid, men der skal ikke herske tvivl om, at netop disse detaljer er med til at give hjemmet personlighed.

Planløsningen er uhyre brugbar med et godt køkken med god plads til spisekrog, mens hjørnestuen med vindue mod syd er et opholdsrum for hele familien. Dertil kommer tre gode værelser, et stort bryggers, entré med skabsløsning og separat bad og toilet - og I kan være med til at forvandle hjemmet til jeres helt egen drømmebolig.

Ølby er en hyggelig forstad til Køge med egen regional- og S-togsstation og et sprudlende byliv med alt i dagligvareforretninger, svømmeland og uddannelsestilbud, og mens der bare er en cykeltur til kyst og strand, er der ca. 40 minutter i bil til Indre København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.