Kløverbladsgade 11, 2500 Valby

NYISTANDSAT EJENDOM TIL DEN KOMPROMISLØSE FAMILIE

289 etage-kvadratmeter til den pladskrævende familie, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet i et attraktivt område, så denne ejendom lige noget for jer !

Med nøglerne til denne sjældent udbudte ejendom får I nu mulighed for at finde jer til rette i et hjem, der blev totalrenoveret i 2021-2022. Renoveringen omfatter blandt andet nye el- og VVS-installationer, fjernvarmeanlæg samt nye vinduer, paneler og døre. Her er tale om en fuldstændig istandsat bolig, hvor I kan blive de første til at tage hjemmet i brug.

I stueplan er der indrettet med en rummelig entre og en fantastisk stue, hvor I kan nyde hjemmets gennemgående store vinduespartier, der sikrer hele ejendommen fremragende lys. Ydermere er der et skønt køkken-alrum, hvor I i øvrigt kan nyde gulvvarme under det elegante sildebensparket. Køkken-alrummet er indrettet med et snedkerkøkken fra Kustomhouse; her er der skabt en rød tråd i indretningen, da det samme frontdesign går igen i husets badeværelser og på gæstetoilettet. På 1. salen er der ligeledes en stor stue, et flot badeværelse og to gode værelser. 2. salen byder ydermere på 3 skønne værelser med udgang til en kommende "mini" altan fra det ene og et fantastisk badeværelse. I kælderplan er der ligeledes fem istandsatte disponible rum, hvor der nemt kan møbleres efter familien ønsker.

Til ejendommen får I en stor terrasse med udgang fra køkken-alrummet. Her har i gode kvadratmeter til at møblere og nyde et aflukket og stort set vedligeholdelsesfrit udeareal.

Placeringen tilsmiler familien, der nyder en rolig hverdag midt i byen, hvor alle hverdagens fornødenheder placerer sig i området. Sjælør Station ligger bare 350 meter fra hoveddøren, hvorfra I nemt kan bevæge jer rundt i København. Skole såvel som indkøb får I også under en kilometer fra det rolige villakvarter, og det grønne indspark til hverdagen får I ved Vestre Kirkegårds rige natur.

Velkommen til Kløverbladsgade 11, 2500 Valby.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.